سلام در دوران بارداری ایا نزدیکی خطر ناکه

۴ پاسخ

سلام اگه بارداری سالم وبدون خطر داری توسه ماه اول بارداری یکم احتیاط کن چون جنین هنوز درست جانگرفته وبا نزدیکی دهانه رحم بازمیشه وخدای ناکرده احتمال سقط جنین هست

سلام بله من بر اثر نزدیکی بچه قبلیم سقط شد خیلی احتیاط کنید اگرم مجبور شدید خیلی خیلی آروم و عمیق نباشه منکه کلا الان که باردارم با این مسئله مشکل دارم و میترسم چون یکبار تجربش کردم

نه خطرناک نیست به شرطی ‌که اروم انجام بشه من دکترم رو پرسیدم و بچه ی دوممه اولیم هم از ماه اول رابطه داشتم

سه ماهه اول ممکنه مشکل ساز بشه ولی بعدش اگه شرایطت خوب باشه نه دکترت حتما راهنماییت میکنه