۱۴ پاسخ

اپتامیل میدم,,ولی بچم توپول نمیشه,ولی وزن گیریش بهداشت میگه خوبه

سلام، منم اپتامیل میدم وزن گیریش خوبه ، ولی چاق نیست، رو صدک ۵۰ طبق نمودار رشدش هست، اپتامیل به دلیل داشتن ایمیونوفورتیس خیلی به ترکیب و ساختار شیر مادر نزدیکتره ، و این به ایمنی بدن کودک خیلی کمک میکنه

بستگی ب بچت داره ب هر بچه ای ی شیر خشک سازگاری داری
من شنیدم فرمول اپتامیل ب شیر مادر نزدیکتره

من بچم شیرخشکی نیست ولی آپتامیل روزیادشنیدم خوبه

اپتامیل خیلی خووووبه

بستگی داره چی به بچه ت بسازه. من جفتشو دادم به دخترم. دخترم تروویتال رو خوشش اومد. دکتر گفت این خوشمزه تره، و البته سبک تر... چون دختر من ریفلاکس داره باید شیر یا مدل ای آر بخوره، یا ۱ سبک بخوره

آپتامیل خوبه منم به بچم میدم

سلام دوستان لطفاکمکم کنیدپسرم یک ماهش شده کنارشیرخودم بهش شیرخشک تروویتال ۱میدم سه هفتست که میدم ولی الان دوروزه صورتش جوش زده پرشده بردم دکتربهش پمادآیروکس داد شیرخشکشم آپتامیل پپتی دادکه خیلی بدمزست بچم نمیخوره،امکانش هست بعدازسه هفته حساسیت پیداکنه به شیرخشک تروویتال صورتش اینطوری شده لطفا راهنماییم کنید

منم یه هفته هست آپتامیل میدم ولی روزی چهارپنج بیارپی پی میکنه چکارکنم آبکی هست

من تروویتال میدم روزی یه بار بیشتر شیر خودم ولی عالیع هم طعمش هم وزن دهیش سبکه زود حل میشه

عزیزم دکتر به من گفت شیر خشک باید به بچه بسازه واگرنه همه شیر خشک ها خوب هستن

من ببلاک میدم خیلی خوبه ولی الان نمیخوره تو دو هفته ی اول ۸۰۰ گرم اضافه کرد

بله منم شنیدم تروویتال بهتره بچه بهتر وزن میگیرع ولی من از اپتامیل ۱استفاده میکنم وخیلی راضی ام

دختر من از اولش آپتامیل خورده،تپل نمیکنه اما رشد کافی رو داره.
به نظر که شیر خوبیه.