تست تشخیص جنسیت با سوزن چن درصد درسته؟؟؟

۸ پاسخ

سلام دوست عزیز اگه منظورتون سوزن خیاطی هس که تو خونه خودتون انجام دادین باید بگم منموانجام دادم انشالله یا عصر ی یا فردا میرم سونو اگه جواب همونی باشه که با سوزن یکی باشه پس معلوم میشه سوزن دقیق نشون داده

خرافاتو رواج ندیم!!!سونو الان جنسیتو میگه

اصلا درست نیس چون یکی واسم گرف دختر نشون میداد در صورتی ک بچم پسره اصلا ربطی نداره هیچ اعتقادی ندارم خیلیم از کارش مطمئن بود میگف واس هرکی گرفتم درس در اومد

صب کن سونو بهت بگه بچه ت چیه. به این چیزا اعتمادی نیست

صد در صد نیست ممکنه خطا داشته باشه.

تاریخ زایمانتون چندم هس ؟

من انجام دادم درست در اومد 😍

چطوری باید انجام بدیم