۱۱ پاسخ

هنوز ک تا هفته ۳۷ وقت داره:/ من دکترم طاهره سالاریه!

خدا از دهنت بشنوه بچم بچرخه ..من از زایمان طبیعی هم وحشت دارم ولی چون کسیو ندارم مراقبم باشه 16سالمم هست مادر و خواهر اینا هم ندارم خیلی میترسم ..شما چند سالته بچه اولته

نه خواهرمن اونجابوداصلاراضی نبود

ما از فامیلامون رفتن راضی نبودن

خواهر من و خواهرشوهرم و خیلی از اقواممون رفتن راضی بودن

من انقد خوشحالم ک نی نی دارم لفتم براش لباس خریدم کلی ذوق دارم ک میخاد دنیا بیاد از تنهایی در میام منم یه کسیو دارم

اصن نترس هرچی بیخیال تر باشی راحت تره !من ۱۹ سالمه !اره نی نی اولمه

وای من هنوز بچم نچرخیده ..من فامیل دکتر م اکرم جنابی هست البت کم میرم خیلی کم ..حالا نزدیک زایمانمه باید برم وقت بگیرم چون خیلی سرش شلوغه

شوهر منم نظامیه!ولی دکترم تو جوادائمه هس شاید برم اونجا من!

دکتری ک پیشش میرم همون بیمارستان هست و چون همسرم شغل نظامی داره دفتر چمون مال همون بیمارستان امام حسین زایمان طبیعی هم قیمتش تو اون بیمارستان یک میلیون و 500 تومن

دوستم زایمان کرد !خودش ک میگه راضی بوده!ولی اگ بتونین دکتر خودتونو ببرین اونجا بهتره