سلام دوستان بهترین شیرخشک آپتامیل کدومه؟؟؟؟

۱۲ پاسخ

من به دخترم اپتامیل پپتی میدم خیلی خوبه چرا قم میکنه بچه رو

اپتامیل پپتی جونیور واسه زیر شیش ماه

اپتامیل پپتی خیلی خوبه

آپتامیل نزدیک به شیر مادره و چون الان چهارماهش هست درخواست ۱ کنید

اپتامیل پپتی بهتره نسبت به سایر مدلهای اپتامیل.چون یبوست نمیده

آپتامیل پپتی مگه واسا بچه هایی نیست که به پروتتین گاوی حساسن

سلام .چند وقتشه؟داروخانه بگی خودش بهت میده تا 6 ماه باید آپتامیل 1 بدی فرق میکنه بگو خودشون بهت میدن

حالا واقعا آپتامیل پپتی دادی بچت؟ اون ک مال بچهای آلرژیکه نه همه

اپتامیل پپتی جونیور

چطور بفهمم دخترم آلرژی داره

توروخدا کمکم کنید دخترم الا ۴ ماه و ۱۵ روزشه از اول اپتامیل دادم اسهال شد ۱۵ روز پیش بردم دکتر دارو داد وزن گرفت اضافه نکرده الا گفت پپتی بده اسهال بعد ۱۰ روز قطع شد الا پپتی میدم ولی روزی دوبار دستشویی میکنه اونم شل و سبز رنگ خیلی هم بد بو نمیدونم چکار کنم😭راهنماییم کنید لطفا

آپتامیل پپتی واقعا عالیه