۶ پاسخ

هرچی زودتر برو بیمارستان زایشگاه بگو ک اینطور شدی ممکنه وقت زایمانت باشه ک صدرصد هست اخه خون و اب ممکنه هم یکی از علائم پارگی کیسه باشه

کیسه آب پاره میشه انگار شیر آب باز شده آب زیادی یک دفعه بیرون میاد که همراه با خون هست ممکنه شما نشتی داشته باشی سریع برو معاینه شو من کیسه ابم پاره شد درد نداشتم تا اینکه بهم آمپول فشار زدن دردام شروع شد

برو حتما دکترت تا تست بگیره ببینه آب دور بچد نباشه

آب و خون بده عزیزم و مربوط ب کیسه آب و دهانه رحم میشه سریع برو بیمارستان

آب کیسه آب یکم نیست

حتما برو دکتر خون خطرناکه بزو بزار خیالت راحت بشه ماهایه اخر خیلی باید مراقب باشه ادم