انقباظات رحمی را با نشانگان زایمان اشتباه نگیرید

همه روزهایی که برای رسیدن لحظه زایمان لحظه شماری می کنید ممکن است نشانه هایی شبیه علایم زایمان بروز کنند که تنها نشان دهنده آمادگی بدن برای مواجه شدن با این اتفاق بزرگ است. اگر با سه نشانه زیر مواجه شدید بهتر است بدانید باید برای رسیدن به لحظه زایمان صبر کنید.

۱- اگر ترشحاتی داشتید که خون نیست و قهوه‌ ای رنگ است

معاینه واژینال یا برقراری رابطه جنسی می ‌تواند باعث بروز ترشحات قهوه‌ ای رنگ شوند که نشانه جدا شدن بخشی از مخاط دهانه رحم است. این مخاط در ابتدای بارداری در دهانه رحم شکل می‌ گیرد تا از ورود عفونت به رحم جلوگیری کند.

۲- اگر تشک تختخواب تان خیس شد، نشانه پارگی کیسه آب نیست

اگر مایعی که تشک تان را خیس کرده بوی تندی دارد، ادرار است. در اواخر دوران بارداری، از دست دادن کنترل ادرار به ویژه در خواب طبیعی است. اگر کیسه آب پاره شود، نمی‌ توان از خارج شدن ترشحات جلوگیری کرد. همچنین، مایع آمنیوتیک بی‌ بو است.‌

۳- اگر انقباضات ناممنظم رحمی داشتید

این انقباضات می‌ توانند فریب تان بدهند. اگر یک هفته از روز زایمان تان گذشته باشد، انقباضات نامنظم رحمی نشانه زایمان نیستند. این انقباضات ویژگی‌هایی دارند که می ‌توانید بین آنها و انقباضات زایمان تفاوت قائل شوید. این انقباضات:

- نامنظم هستند و در فواصل یکسان نمایان نمی شوند.

- تشدید شونده نیستند و با گذشت زمان دردناک‌تر نمی ‌شوند.

- بیشتر در زیر دل احساس می‌ شوند تا در انتهای پشت و کمر.

- همراه حرکات جنین نمایان می شوند.

زمانی که نمی توانید بین انقباضات تفاوت قائل شوید باید به پزشک تان مراجعه کنید تا معاینات دقیق انجام گیرد.

۱ پاسخ

مفیدبود
👌👌👌👌👌