سلام مادرا زایمان طبیعی معمولا چند تا بخیه میخوره؟

۶ پاسخ

والا من شنیدم ۵تا ولی ۱نفر میگفت موقع زدن بخیه چون قبلش درد میکشی چیزی متوجه نمیشی

بستگی ب شرایط داره
مثلا دکترت چجوری کارکنه بچت چقدری باشه پوستت چقدقابلیت داشته باشه ویتامین cزیادبخورایشالا ک کم بخیه میخوری

سلام عزیزم همه ب یه اندازه بخیه نمیخورن.بعضیا زیاد بعضیا هم کم

سلام متفاوت اگ دهانه رحمت زیادبازبشه وزیادالکی زورنزنی که کم وگرنه زیادمیخوری من مامانم۲۵تاخورده موقع زاییمانش

هر کی یه حوریه شاید حتی برش پرینه داشته باشی بخیه بیشتری هم داشته باشی. هر می بدنش یه حوریه...ولی سعی کن با قسمت واژن و پرینه رو ورزش بدی. تا رحمت خودش باز بشه دیگه برش نداشته باشی

سلام، رحم هم موقع زایمان چند لایه باز میشه و بعدش همشون بخیه میخورن بنابراین هیچکس دقیق نمیتونه بگه چند تا بخیه خورده تنها بخیه اخر قابل شمارشه، اوایلش که بخیه میزنن بی حسی داره شاید لایه اخر ی خورده حس بشه که اونم کم پیش میاد چون درد زایمان رو میکشیم اون رو زیاد حس نمیکنیم