شربت اهورا نی نی برای نفخ خوبه یا نه

۸ پاسخ

شربت اهورا نی نی جهت درمان نفخ، درد ناشی از آن و تسکین علایم سوء هاضمه در نوزادان و کودکان تولید شده است. این فرآورده حاوی اسانس شوید و ترکیبات گیاهی شامل زیره سیاه، پونه، نعناع و رازیانه بوده که باعث خروج گازهای ناشی از نفخ و افزایش ترشحات سیستم گوارشی شده و به هضم سریع تر غذا کمک می کند.

اسانس موجود در این فراورده با تاثیر بر غشاء مخاطی جدار معده موجب افزایش فعالیت عصب واگ در نتیجه افزایش شدت حرکات معدی می گردد که این امر باعث خروج گازهای ناشی از نفخ و افزایش ترشحات سیستم گوارشی شده.

موارد مصرف این شربت یه این صورته: نوزادان 1 تا 6 ماه: 1 قاشق مرباخوری (5 میلی لیتر)
کودکان 6 ماه تا 2 سال: 2 قاشق مرباخوری (10 میلی لیتر)
کودکان بالاتر از 2 سال: 3 قاشق مرباخوری (15 میلی لیتر)

در صورت نیاز، مقادیر می تواند بین 4 تا 6 بار در روز تکرار گردد.

پسر من که میخورد بهتر شد

سلام برای نفخ گراپ میکیچر بده خیلی خوبه من خودم میدم راحت میخوابه اگه زیاد نفخ داره روزی سه بار بده

سلام برای نفخ خوبه ولی برای بعضی بچه ها یبوست میاره

بعد از باز شدن
شربت اهورا نی نی ... چند ماه میع استفاده کرد

مامانا پسرمن هم معدش نفخ داره میتونم بهش شربت اهورانی نی بدم یک ماهونیمشه

بله خوبه.من میدم ب بچم

من استفاده میکنم عالیه عزیزم هر۶ ساعت ۳ سی سی