۱۹ پاسخ

سلام چون رفلکس داره باید شیر کم ولی تعداد دفعات رو زیاد کنی

منم ۳۰ تا ۳۰ تا میدادم با فاصله یه ربع البته سینه ام میدم ۳۰ تا بده نگه دار شیرش بره پایین یه روبع بعد دوباره بده

عزیزم بعداینکه شیردادی بغلش بگیربه اینصورت که پشت به شمایه دستتون زیرباسنش ودست دیگه روی سینه اش وراهش ببریدهم اروغشومیگیری هم اینکه زودترهضم میشه
موفق باشی گلم

رو خود قوطی شیر خشک نوشته ۱۵۰ سیسی در هر وعده برای دوماه. ولی پسر من که دو ماهشه بیشتر از ۶۰ تا نمی تونه بخوره. منم تعداد دفعات رو بیشتر م
ی کنم. وزنش طبق نمودار رشده.
اگه بیشتر می خوره بهش بده. نگران نباش فقط مواظب باش شیر بالا نیاره. بعضی از بچه ها گرسنه نیستند فقط دلشون می خواد یه چیزی مک بزنند.

من نود سی سی میدم ولی شما دفعات شیر دادن بیشتر کن هر دفعه ۳۰ سی سی بده

من بهش50سی سی میدم توهروعده

من فقط شبا موقع خواب ميدم١٢٠سي سي ٤پيمانه سيرميشه راحت ميخوابه

منم پسرم دوماهشه ولی تا 210 تا رو هم میخوره. بچه ها با هم فرق دارن. من پسرم با 150 تا هم سیر نمیشه.هر وقت نیاز به شیر داشت و حس کردم سیر نشده بهش میدم. دکتر گفت تا زمانی که بچه مک میزنه و تمایل به شیر خوردن داره شرایط عادیه و بزارید شیرشو بخوره

چه شیر خشگی به نی نیت میدی

عزیزم وعده هاشو بیشتر کن ،ولی همون ۳۰ سی سی بده ک معدش پر نشه اذیت شه یا بالا بیاره.مثلا هر یک ساعت ۳۰ سی سی بده .خودت از دکتر بهتر میدونی بچت چی میخاد ،ولی وعده هاشو بیشتر کن ،حجم شیرو کمتر

۹۰ سی سی باید بدین

اگر سیر نمیشه یه سی‌سی دیگه هم بهش بده. من روی شیشه سه درجه به دخترم میدم بعضی وقتا هم چهار درجه

عزیزم پسر منم دو ماهه س بهش ۹۰ سیسی میدم قشنگ سیر میشه نترس بده بخوره

من که با وجود رفلاکس در دوماهگی 90تا بهش میدادم. نوزاد هرچه شیرخواست دراختیارش بذار. اینو سه تا دکتر اطفال به من گفتن

دختر من از 60روزگی 120 سی سی میخوره. هراز دو ساعت. گاهی یک ساعت ونیم. گاهی هم سه ساعت.اما اکثرا دو ساعته هست. اگه 2شروع کنه به شیر خوردن،، ساعت 4هم دوباره بهش میدم

بچه های رفلاکسی اینجورین که اشتهاشون زیاده ولی باید شیر و کم اما در دفعات زیاد بدید .در واقع رفلاکسی ها با مکیدن آرامش پیدا میکنن بخاطر همین درخواست شیر بیشتر دارن اما شیر بیشتر دادن به رفلاکسی ها کمکی نمیکنه بدتر هم میشه باعث تشدید رفلاکس میشه .سعی کنید کم بدید

همون ۳۰‌سی سی بده ولی هر ۴۵ دقیقه یا ۶۰‌سی سی بده بهش هر ۱ ساعت و نیم

سلام منکه هردفعه دوپیمانه سرخالی بهش میدم.شیر خودمم میخوره.

چرا دکتر گفته شیر خشک بدین؟