۱۸ پاسخ

یکم اب بریزتویه یه ظرفی بعدیکم نعنابریزویک نبات کوچولوبزارخوب بجوشه وسبزرنگ بشه بعدباسافی ردکن بده بخوره بعدم براکث نگهش داربادگیلوبزنه نفخاش خارج شه بعدم میخوابه

اثلا عزیز این شربتا هیچی نمیکنن فقط الکی مامیدیم به خورد بچهامون

سلام وقت بخیر...
چن حالت میتونه داشته باشه یکی دل درد..یکی گوش درد...یکی قولنج ک همون کولیک میشه ...یکی دیگ اینک شایدبخاطرهواباشه ...اول اینک دخترمن بدجوری کولیک و نفخ شکم داشت همه چی امتحان کردم جواب نداد ولی شربت ایدکولیک ودایمیتیکونو استفاده کردم خیلی خوب جواب داد توام امتحان کن سعی کن سرساعت بهش بدی چون هواگرم شده درروز ۳ باربهش اب خنک جوشیده بده ...شب موقعه ی خواب پوشکشو عوض کن نورفضاروکم کن بزارش روپاهات اروم تکونش بده اگ بازم گریه کرد لالایی بخون واسش ... اینارو انجام بده انشالله جواب میده .

عزیزم شربت کولیک هرکس استفاده کرده راضی نبوده..پزشک پسرمن کولیکز بهش داده عالیه..شماهم کولیکزبده 10قطره خیلی آروم میشه

سلام دختر من همین طوری بود بردم دکتر گوارش اطفال قطره بی بی کر داد خداروشکر بچم خوب شد.قطره کولیف هم عالیه

سلام عزیز شاید کولیک نمیسازتش...میتونی پدی لاکت رو امتحان کنی روزی۵قطره بش بده

سلام با روغن زیتون شکمشو رو مساژ بده برخلاف جهت ساعت. و اینکه تو خوراک خودت رعایت کن . زود خوب میشه.

بهش عرق نعنا با نبات بدین

پسر منم اینجوری بود
با اینکه قطره میدادم، وقتی ماساژ میدم شکمشو بعد 10دیقه یا زودتر پی پی میکنه دیگ گریه نمیکنه

بخاطر گوش دردباشه هم قطره چشم بریز داخل گوشش بعد چربش کن گوشش با روغن زیتون من این چیزا رومیگم چون مادرم دایه هست

عزیز موقعی که گریه کرد شکمشوبا روغن زیتون چرب کن شفا ماساژش بده بعد یه قاشق چای خوری قند زیره بایه درجه ابجوش داخل شیشه شیرکن بدش بخوره من خودم تجربه کردم البته منم چیزی بلدنبودم مادرم این کارارو میکرد

من پدی لاکت میدم خیلیم خوبه

.

کولیک بیخابی میاره

پدی لاکت خیلی خوبه اینوبهش بده

عزیزم دقت کن تو روز چیا میخوری که نفخ داره عادت کن روی هر غذایی یکم عرق نعنا بخور نفخشو بگیره لبنیاتتم قطع کن شیر و ماست و دوغ من خودم شیر بدون لاکتوز میخورم

دقت کن عزیزم توی روز چی میخوری
لبنیات شیر و دوغ و ماست اصلا نباید بخپری تا شش ماه یا شیر بدون لاکتوز بخور
پسر منم اینجوری بود لبنیاتمو قطع کردم خوب شد
شایدم به چیز دیگه ای حساسیت داره سعی کن هر غذایی میخوری روی غذا یکم عرق نعنا یخور نفخشو بگیره بچه دل درد نمیکنه

فقط نبات زیادنریزی شیرین بشه خوش مزه به دهنش بیادبدسینگی کنه

سلام عزیزم دخترمنم همین طوری بودالانم هست گرمیچرآرومش نمیکردمامان بزرگم براش نعناداغ درس کردیه بارآروم شدبعدنیم ساعتم خوابید