۵ پاسخ

سلام.من تست نمک رو میدونم و رو چند نفر هم انجام دادیم انگار درست دراومد.
طریقه انجام تست؛
وقتی زن حامله حواسش پرته نمک بریزی رو سرش اگه دست به موهاش بکشه دختره اگه دست ب پشت لبش بکشه پسره.

اگه بارداری و میخوای بدونی بچت دختره یا پسر باید بگم هیچی عین سونو دقیق نیس من همه این تستای خونگی رو انجام دادم وجوابش یا سونوم فرق داشت پس اعتباری نیس بهشون.

سلام باید یه قاشق جوش شیرین تو یه ظرف بریزی بعد روش ادرار کنی. اگه زیاد کف کنه پسره و اگه کم کف کنه دختره. خودم انجام دادم منتظرم وقت سونوگرافیم برسه ببینم راسته یا نه

سلام هیچ چی اندازه حلقه ازدواج درست نیست. ب پشت بخواب حلقتو بای نخ آویزون کن و نگه دار رو شکمت.اگه حلقه چرخید بچت پسره اگه مثل پاندول ساعت شد دختره.من دوبار سر بچه هام انجام دادم درست بود

من شنیدم باید اب ولرم با جوش شیرین قاطی شه.نیم ساعت قبل از نزدیکی به مدت 5 دقیقه توش میشینین برای دختر دار شدنه ولی برای پسر باید از سرکه سفید استفاده شه