۱۰ پاسخ

سلام نه عزیزم توغذاهاش ازهویج استفاده کن نمیفهمی چطوردندون درمیاره ازبس خوبه

ریشه شیرین بیان براش بگیر بده دستش خودش میکنه تو دهنش هم خارش لثس کم میشه هم لثشو پارع میکنه راحتتر دندونش در میاد

سلام نه استفاده نکردم فقط ازژله دنتی باریج دوسه باراستفاده کردم واقعا راضی بودم انگارآب ریختی رووآتیش

اره من تو غذاهای دخترم هر روز هویج میریزم نمیدونستم خوبه اصلا متوجه دندون دراوردنش نشدم یهو میدیدم دندونش نیش زده بیرون اگه بخاطر هویجه مرحبا به هویج

پیاز هم خاصیت ضدباکتریایی که برای داخل دهان بچه که همه چیز رو داخل دهانش میکنه خوبه،هم حاصیت اسدی داره چون مقدار زیادی سولفور داره،مخصوصا پیازچه از هر سبزی ای بهتره چون سولفورش بیشتره،عالیه،شدیدا لثه رو باز میکنه تا دندون راحت تر دربیاد،فقط مراقب باش که داخل حلقش نره.چون زود نرم میشه

واللا من توهمین گهواره گفتن دندونی به نیت سلامتی بچه و زود دراوردن درست کنید ازآبش یاخودش اگ بچه بتونه بخوره بدین، پیازهم بدین دستش.
من اینکارارو کردم.مخصوصا دچپیازو چون میکروب مشی میکنه دهن بچه رو.شکرخدا زیاد برادندونش اذیت نکرد فقط پاهاش یکم قرمزشد و آبریزش بینی گرفت

من دادم خیلی دوست داره میخوره میگن عالیه لثه را آبش پیازچه سفت می‌کنه مامانهای عزیز من که بچم غذا خور نیست هویچ چطوری بدم اخه؟!

ازلحاظ سنتی از قدیم میگن خیلی خوبه .ولی از نظر علمیشو نمیدونم

میگن لثه رو سفت میکنه .من میدم پیاز .پیازچه ب پسرم ولی هنوز دندونش در نیومده .لثه هم سقت کرده دوماهه

عالیه خیلی دردش رو کم میکنه