۷ پاسخ

الان دیگه فکر نکنم اشتباه کنن چون سونو غربالکری اومده و دستگاه ها پیشرفته تر شدن

من ۱۳ هفته بهم گفتن پسره تو ۱۸ هفته گفتن دختره

اره من خودم توبارداری اولم تا شش ماهگی بهم گفتن دختره سونوی اخر گفتن پسره من موندم و کلی سیسمونی دخترونه

ندیدم ولی تودکترشنیدم چنین چیزی

خالم رفت اشتباه بود .اول گفتن دختره.سونوی بعدی ک رفت گفتن پسره.ولی سونو آنومالی کاملا درست.خودم 13 هفته رفتم گفت پسره.19 هفته هم همونو گفتن درست بود

منم تو غربالگری اول بهم گفتن پسرِ ولی توی غربالگری دوم گفتن دختر

بعله گلم خانم بردار شوهرم ‌رفت واشتباه گفتن پسرولی دختر بود