۶ پاسخ

ن هیچ ضرری نداره فقط شوهرت آب منی را داخل نریزه بچه کثیف بدنیا میاد

نه مضر نیست البته تا ۶ماه گی بعد ۶ ماه در ادامه ۳ماه توصیه نمیشه وامکان خطر زیادی رو داره

بله به نظرمن که ضررداره چون باعث میشه جفت پایین بیاد ازدکترتم سوال کن عزیزم

نه عزیزم فقط توی ماه آخر ضرر داره و بهتره انجام نشه

نه گلم هیچ ضرری نداره ولی به شرطی که وضعیت جفتت خوب باشه و دکترت هم چیزی نگفته باشه ولی هرچه محدود بشه ازنظر بوعلی سینا بهتره

راحت سکس انجام بده فقط ۲ماه آخر دخول رو نصفه انجام بده آب منی هم داخل ریخت بد نیست چون بچه داخل کیسه آبه