۱۴ پاسخ

عزززززیزم پیاده روی زیاد کن و مامان شاپرک جون میگفت قرص گل مغربی بگیر بصورت واژینال بزن تا دهانه رحمت باز بشه عرق کاسنی هم بخور انشالله به سلامت و راحت زایمان میکنی گلم

عزیزم چ کوچولویی تو

اهل کجایی تو عزیزم

عزیزم تو خیلی کوچولویی.پیاده روی .حموم اب گرم.زعفران و روغنزیتونم بخور

سلام گلم من در هفته 41 دردم شروع شد عجله نکن بزار خودش با طبیعت خودش به درد بیاد پیاده روی خوبه روزی 20 دقیقه

منم ۱۶ سالگی مادر شدم

من ساکن نهاوندم

نزدیکی کردن هم تاثیر داره دکترم برامن توصیه کرده

سلام انشالله ک بچت ب دنیامیاد و دردکم میکشی

هیچی نخور هیچ کاری نکن بقیر از پیاده روی با چیزا خنک مث تخم شربتی همین من همه کاری کردم وقتش نبود فقط دو روز موندم درد می کشم

منم مثل شما چهل هفته دارم ولی هنوز درد زایمانم شروع نشده...انشاءالله ب سلامتی فارغ شی

شربت زعفرون غلیظ

عزیزم پیاده روی ورزش چیزای گرم مثل شیر عسل داغ بخور کاچی خوبه و طبیعی هستی سعی کن گرم نگهداری خودتو چون گرما کمک میکنه با درد کمتر دهانه رحمت باز بشه نزدیکی کن با شوهرت

پیاده روی و پله خیلی خوبه.
گل مغربی رو اصولا دکتر میدن.
به راحتی فارغ بشی. برای همه مامان ها دعاکن صحیح و سالم نی نی شون بغل بگیرن. برای منم خیلی دعا کن لطفا