آواتار مامان آقاصدرا👶🏻🕊️ مامان آقاصدرا👶🏻🕊️ آقاصدرا👶🏻🕊️ ۱۰ ماهگی
عالیه عزیزم واسه روحیه مامانام خوبه❤️🫰
مامان مسیحا مامان مسیحا ۴ ماهگی
مامان طناز و تمنا مامان طناز و تمنا ۲ ماهگی
به وقت واکسن دوماهگی🥲
بچم اصلا اعصاب مصاب نداره
نکات مهم مراقبت های قبل و بعد از واکسن دو ماهگی نوزاد
مراقبت های قبل و بعد از واکسن دو ماهگی نوزاد و مراقبت از نوزاد عبارت اند از:

قبل از واکسن دو ماهگی، باید واکسن های بدو تولد تزریق شده‌باشند.
برای تزریق واکسن، حواس نوزاد خود را پرت کنید.
به هیچ عنوان از داروهای خواب آور قبل از تزریق واکسن استفاده نکنید.
برای استفاده از داروی استامینفن به هنگام تب نوزاد، حتما در بازده زمانی 4 الی 6 ساعت مصرف شود.
تا 24 ساعت بعد از تزریق واکسن از کمپرس آب سرد بر روی محل تزریق استفاده کنید.
در 24 ساعت بعدی یعنی روز دوم از کمپرس آب گرم استفاده کنید.
حتما از لباس های گشاد برای نوزاد استفاده کنید تا موجب آزار وی نشود.
حتما به کودک خود به صورت مرتب شیر دهید، یرا تب و بی تابی او موجب کم آبی بدن می شود.
دمای اتاقی که کودکان در آن است را پایین نگهدارید.
حتما کودکتان را پس از تزریق نوازش کنید و با او صحبت کنید، زیرا شنیدن صدای مادر باعث کاهش درد وی می شود.
مامان آقارادوین❤️‍🔥 مامان آقارادوین❤️‍🔥 ۶ ماهگی
♥️تشخیص گرسنگی و سیری نوزاد از شکل دستهایش
تا حالا به این فکر کردید که بچتون به اندازه کافی شیر خورده یانه؟آیا گرسنه هست یا سیر؟از کجا بفهمم نوزادم سیر شده و کی گرسنه هست.
این سوالات ذهن بسیار از مادران را مشغول میکند یک راه ساده برای تشخیص گرسنگی و سیری نوزاد از روی دستهایش است.
جالبست بدانید زمانی که نوزاد گرسنه است مشتش گره کرده است و زمان دست کاملا باز است نوزاد سیرست
دستهای نوزاد شما مانند پیمانه است هر قدر مشت بسته تر نوزاد گرسنگی نوزاد بیشترست.
اینبار زمانی که به نوزاد کودکتان شیر میدهید به دستهای او توجه کنید هر قدر که شیر میدهید مشت او باز و بازتر میشود
⬅️فلج ناشی از زردی نوزاد
فلج ناشی از بالا بودن زردی نوزاد از بدترین نوع فلج های مغزی به شمار میرود که متاسفانه نوزاد دچار فلج سفت در هر چهار اندام خود میگردد و بعد از ابتلا هیچ راهی برای درمان آن وجود ندارد.
خوشبختانه با بالا رفتن آگاهی عمومی و وجود دستگاه های پرقدرت کنترل زردی در بیمارستان ها و مراکز درمانی در حال حاضر اکثر مبتلایان به فلج چهار اندام ناشی از زردی که به مطب ها و کلینیک ها مراجعه می کنند کودکان بالای ۶ سال هستند و این مورد نشان از کنترل فلج های ناشی از زردی ( کرنیکتروس ) در سالهای اخیر در کشور میباشد.