۱۲ پاسخ

من امروز سه تاشو زدم سه تاشم فردا میزنم
چون خیلی انقباض دارم برام نوشت ک ریه تشکیل بشه اگه زایمان زودرس گرفتم

چه ضرری داره اتفاقا خیلی هم خوبه ریه بچه زوتر رشد میکنه اگه نارس ب دنیا بیاد دیگه تو دستگاه نمیزارنش.منم ۳۵هفته امپول زدم ۳تا ۳۶هفته زایمان کردم بچه صحیح سالم بردم خونه

بله من۱۷تازدم بزنی بهتره دیگه بچه نمیره تودستگاه من۳۴هفته سزارین شدم.

اره منم زدم دوتا سه تایی

نه عزیزم هیچی عوارضی نداره.....مگه ادم دست خودشه که نگه دار یا نگه نداره
منم تو۳۴هفتکی زدم روز ۳تا دو روزم پشت هم زدم یعنی ۶تا
اون فقط واسه تشکیل ریه س که اگه نی نی زود بدنیا اومد نیازی به دستگاه نباشه

😑😑😑😑😑خواهشااااااااااا الکی نترسونید و استرس ندید

اره من دوتا زدم تو سی هفته

با خیال راحت استفاده کن،فقط ممکنه بعدش کمی بچه تکونش کمتر بشه،یوقت نگران نشی.من کلی ترسیدم،بعد فهمیدم مال آمپول بوده،بچه کمی میخابه

آره منم 6تا زدم تو 2روز تو 28هفته

ببخشیددلیل زایمان زودرس و نگفتن بهت؟

سلام بله من هم زدم .درسته برای اینکه اگه بچه زودتر به دنیا اومد ریه هاش تشکیل شده باشه. من حجم مایع کیسه ابم زیاد بود دکترم گفت ممکنه زودرس بشه .زدم

سلام منم زدم تو 26 هفته 3 تا فرداشم 3تا و 3 تا دیگه هم 10 روز بعدش باید بزنم بعد از اینکه میزنی تکون های بچه هم کمتر میشه

خيلي عوارض داره اگه بتونيد خودتونا نگه داريد بهتره تا آمپول بزنيد