۷ پاسخ

سزارين ارزونه فکر کنم هفتاد تومن.بعدم هنوز وقت داريد واس چرخيدن بچه شايد چرخيد

تو خونه رو چهاردستو پا برو بچه تاب میخوره وقت داری حالا

برو بیمارستان تامین اجتماعی رایگانه. ولی دولتی م تا هفتصد شنیدم بسته ب بیمارستان ی ک میری هزینه شع

من شیراز هستم.نزدیک به دویست با دفترچه

سلام.منم طبیعی نتونستم بدنیابیارم ۲شب دردمو یادکردم ساعت ۱۱ظهر بعد اورژانسی بردن واسه سزارین به جایی نرسید ازشوهرم رضایت بگیرن حال نداشتم اثر انگشت خودم رضایت گرفتن رحمم ۳سانت بیشتر بازنشد افت فشار داشتم داشتم ازحال میرفتم اب روصورتم میزدن دخترمم نبضش ضعیف شددوتا نوار قلب وصل کردن به پهلوهام ۳روز بستری بودم پولش شده ۲۵۰هزار دولتی بود

حدودا ۷۰۰ هزار تومان

دولتی اگ قرار داد داشته باشی رایگانه اگ ن بیشتر ۱ تومن نمیشه.اونجور ک من اطلاع دارم از شهرمون.