سوال های مرتبط

مامان علی آقا وبهار مامان علی آقا وبهار ۵ ماهگی
💟آیا خوردن بادمجان در دوران بارداری مجاز است؟

✳️منبع غنی ای از فولیک اسید است و از نقائص مادرزادی در جنین جلوگیری می کند.
✳️بادمجان منبع عالی ویتامین C، نیاسین،B1،B2 ویتامین A و ویتامین E است که همه برای رشد مطلوب جنین ضروری هستند. پتاسیم،مس،منگنز و آهن آن به افزایش خون کمک می کند و مصرف بادمجان برای جلوگیری از کم خونی در دوران بارداری مفید است.
✳️بادمجان منبع خوبی از فیبر رژیمی ست و الیاف موجود در آن موجب بهبود حرکات روده و جلوگیری از یبوست در بارداری می شود.
✳️بادمجان حاوی آنتی اکسیدان هاست که مادر و جنین را از آسیب رادیکالهای آزاد محافظت می کند، علاوه بر این موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و از سرماخوردگی و آنفولانزا جلوگیری می کند.

✳️مصرف بادمجان با کاهش سطح کلسترول بد خون، موجب تقویت قلب می شود.
✳️بادمجان حاوی بیوفلاونوئید و پتاسیم است که موجب کاهش فشار خون در دوران بارداری می شود.
🚫عوارض خوردن بیش از حد بادمجان
🔴 بادمجان حاوی موادی ست که سبب القای قاعدگی و سقط جنین می شود.
مامان شازده کوچولو مامان شازده کوچولو ۵ ماهگی
مامان جوجه جان مامان جوجه جان ۵ ماهگی
استرس🌺🌺😔

استرس یک موضوع ذاتی است و اصلا هم به این معنی نیست که یک ایراد است و یا اینکه در آینده هم ادامه دارد ، فقط در حال حاضر یک نیاز است که گاه در کودک به دلیل نا امنی ایجاد می شود و شما باید با صبوری به بهترین وجه به آن پاسخ دهید ،

وقتی بچه در آغوش تون هست باهاش حرف بزنید ، لالایی بخونید ، روزی چند دقیقه ماساژش بدهید ، تا آرامش بگیرد.

اگر بچه ها در کودکی مادر رو تا پایان پایان ۱۸ ماهگی ،در دسترس ، پاسخگو و ایمن ببینند، از نظر شخصیت خودشون هم ایمن و آرام می شوند ، و میزان این نیاز در هر بچه ای منحصر به فرد و متفاوت است ،ولی اگر خود مادراسترسی باشد و دایم به این فکر باشید که بچه رو زودتر سیر کند و بخواباند،تا به سایر کارهایش برسد ، متاسفانه چون بچه ها بسیار با هوش هستند و استرس مادر را درک می کنند و برعکس بیشتر به مادر می چسبند و بلافاصله پس از جدا شدن از مادر شروع به گریه می کنند ،که البته این لطف خداوند است چرا که هرچه بچه بیشتر در آغوش مادر باشند با افزایش هورمون اکسیتوسین که همان هورمون هم آغوشی و عشق است هم در بدن کودک و هم در بدن مادر ، سبب می شود که هم بچه به آرامش برسد و هم مادر، علاوه بر این از افسردگی پس از زایمان در مادر پیشگیری می‌کند.

#استرس
شیر مامان لطف خدا ❤️
مامان عسلچه مامان عسلچه ۴ ماهگی
✅️آب دادن به نوزاد
در چند ماه اول زندگی، تنها چیزی که نوزاد شما نیاز دارد، شیر مادر یا شیر خشک فرمولی است. این مایعات نه‌تنها تمام مواد مغذی مورد نیاز نوزاد را فراهم می‌کنند، بلکه کاملاً نیاز بدن او به آب را نیز تأمین می‌کنند — حتی در آب و هوای گرم.

چرا نباید زودتر از شش ماهگی آب بدهید؟

1. کلیه‌های نوزاد هنوز نابالغ‌اند.
بدن نوزاد زیر ۶ ماه توانایی دفع آب اضافی را ندارد. دادن آب می‌تواند باعث برهم خوردن تعادل نمک‌های بدن (مثل سدیم) شود، که در موارد شدید حتی ممکن است منجر به تشنج یا بی‌حالی شود.


2. خطر مسمومیت با آب (Water Intoxication)
این اتفاق زمانی می‌افتد که آب زیاد وارد بدن نوزاد شود و سدیم خون رقیق شود. این وضعیتی بسیار خطرناک است.


3. کاهش دریافت شیر
نوزادی که شکمش با آب پُر شده، ممکن است دیگر شیر نخورد، و این یعنی دریافت ناکافی انرژی و مواد مغذی برای رشد مغز و بدن.


4. افزایش خطر عفونت‌ها
حتی اگر آب جوشیده باشد، دادن هر نوع ماده‌ غیر از شیر در سن پایین، ممکن است به‌واسطه تماس با وسایل، بطری یا دست آلوده، احتمال ورود میکروب‌ها را بالا ببرد.




---

پس چه زمانی می‌توان آب داد؟

بعد از شش ماهگی، زمانی که غذای کمکی آغاز می‌شود، می‌توان مقدار کمی آب جوشیده‌ و سردشده به نوزاد داد — مثلاً با قاشق کوچک یا فنجان مخصوص نوزاد.

--