۹ پاسخ

من هنوز رابطه ندارم و نمیدوم.چی کارکنم حامله نشم آخه شوهرم دوست داره راحت باشه بریزتوش....

عزیز بهداشت کاندوم میده بگیر

قرص ال دی.من۴سال قرص ال دی خوردم.بعدقصدبارداری داشتم نخوردم بعد۱ماه باردارشدم.الان بسلامتی زایمان کنم.بعد۴۰روزبازمصرف مکنم

دکتر منکه گفت از قرص ضدبارداری به هیچ وجه استفاده نکن!!!!ولی گفت بهتره زودتر بچه بیاری حداقل دوسال بعد تا رحمت دچار چسبندگی نشه!!!منم سز بودم

برا منم دکتر گفته بعد پنجاه روز میتونی نزدیکی داشته باشی و ما بچمون تازه یک ماه و هفت روزشه،پس هنوز موعدش نرسیده😂ولی به دستگاه و این مسخره بازیا اعتقاد ندارم،جلوگیری همون طبیعیش بهتره

من آمپول سه ماهه زدم

دستگاه درد داره منم میخواستم بذارم که ترسیدم😣😓😓

سلام میگن ک دستگان دو روز دلپیچه میاره

امروز رفتم بهداشت گفت دستگاه بهتره اما من انقدر بلا سرم اوردن مینرسم. بنظرم کاندوم از همه راحتتره