۲۲ پاسخ

سلام. روزی سه بار با سشوار خشک کن خودتو دو سه روز بعد بهتر میشی منم اونجوری بودم

سلام منم اینجوری بودم ۲۰ روزه زایمان کردم هرچی قرص و بتادینو استفاده کردم خوب نشد عنبر نسارا از عطای بگیر روزی یکی دوبار دود بده خوب میشی الان برا من خوب شد بل عنبر نسارا

باید دارو بخوری اگه مطمئنی عفونته حتما برو دکتر

برو همون بیمارستانی که بودی بگو دکترت معاینه ات کنه بهت دارو میده زود خوب میشی

سلام روزی چند بار داخل بتادین بشین وبعد با سشوار خودت خشک کن اگر بهتر نشدی برو دکتر تا بهت دارو بده وقرص سفالکسین بخور

از کجا فهمیدی عفونت کرده برای بخیه های بیرون ازاین بزن خیلی خوبه من زدم

از عنبرنسا استفاده کن خیلی خوبه . در روز دو بار دودبده خیلی زود جواب میده

همون موقع که درد داری یکم توجوش شیری ن تب ولرم بشین زوجوش میخوره همم ضدعفونی میشه بعدچندروزم میفته

سلام. شما از طبیعی زایمان کردنت راضی هستی؟ من خیلی میترسم

آدامس کوهی وسوخته تریاک دودکن خیلی خوبه هم زودخوب میشن هم عفونت ازبین میره

هم از اون پوشک بزرگا استفاده نکن بخیه ها گیر میکنن به اون و باعث درد میشه و هم اینکه باید باز بزاری شلوار نپوش و سشوار بزن

بايد مرتب با شامپو فيروز بچه شست و شو بدين خودتون
بعد با سشوار از فاصله دور خشك كنين خودتون
اينكار تا ي هفته انجام بدين بخيه ها جوش ميخورن
حمام روزانه هم عاليه

هرموقع میری دستشویی اب رو بابتادین قاطی کن خودتو بشور عفونتت رو خشک میکنه

سلام بتادین بخیه ها رو تازه تر میکنه با سرم شستشو که محلول آب نمکه بشور و خشک کن و بعد هم سشوار بگیر عالیه

سشوار بگیر عزیزم دائم خشک نگهش دار.
با اب سرم که دو قطره بتادین توش ریخته باشی هم بشور با شامپو بچه بشور.

عنبرنسا دود بده عالیه

دودعنبرنساراعالیه

عنبر نسارا خیلی واسه عفونت خوبه روزی چن بار دود کن ..قرص میترونیدازول بخور..ولی بهتره دکتر بری

روزی چن بار تو بتادین بشین بعدش باسشوار خشکش کنن اگه تا سه روز خوب نشد برو دکتر

منم بخیه هام عفونت کردن رفتم پیش ماما چرک خشکن و سرم شتشو و دوتا پاماد داد اونارو استفاده کردم خوب خوب شد

عزیزم منم مث شما بودم ...تنها راهت اینکه اول بری دکتر ..واگ نمی تونی قرص سفالکسین اگ بهت دادن رو قطع کن ..به جاش قرص سفکسیم ۴۰۰ روزی یه دونه بخور ..واینکه روزی دویا سه بار توی اب بتادین و نمک بشین بعد برو خودتو بشور وخودتو باسشوار خشک کن بعد پماد موپیریسین بزن سه روزه خوب میشی ...ماله منو میگفتن باید ازاول شکافته بشه بعد دوباره بخیه بزنن در این حد بودم ...ولی با این روش خوب شدم

هم ازعسل استفاده کن وباسشوار خودتو خشک کن وبهترین راه هم استفاده ازعنبر نسار است که ازعطاری ها میتونی تهیه کنی من استفاده کردم خوب بود