۱۴ پاسخ

همه ی بچه ها دندون در میارن گازمیگیرن.گمونم فکر میکنن بازیه ک اونا گاز بگیرن ومامانا جیغ بزنن امیرصدرا تقریبا بیشتر وقتا ک اخم میکنمو بلندمیگم نه دیگه اون کارو نمیکنه.اصلاجیغ نزن وآخ نگوبدتر میشه فقط بفهمون ناراحت میشی ازش

سلام عزیز.
برای زخم سینه اگه نمیخوای پمادبزنی عسل یا روغن حیوانی خیلی خوبه من امتحان کردم.. فقط هرچی میزنی روش پلاستیک بزار نزار خشک بشه بیشتراذیت میکنه... بعدازشیردهی حتما پلاستیک بزار

سلام خدا صبرت بده پسر منم همینجوریه کلا فک کنم پسرا همشون مثل همن وقتی گاز میگیره دماغشو بگیر تا زودتر ول کنه البته من امتحان کردم بیشتر به منزله شوخی و بازی میگیره

سلام من پسرم اینجوری بودش انقدزخم شده بودخون میومددردمکردازداروخانه پماداستریل چشمی ویتامین Aبگیرانقدزودخوب مکنه قبلش بشورسینه ات چرب کن قبل شیردادن بشوری یادت نره من دوسه بارزدم خوب شد

شب حسابی باغذاسیرش کن که کمترشیربخوره چون قندشیرت دندوناشو خراب میکنه

سلام عزیزم حتما داره دندون در میاره جای دندوناش میخاره که گاز میگیره و گاز گرفتن عادته بچه هاست.سر سینه هاتم روغن زرد بزن خوب میکنه.و از داروخونه براش دندان گیر بگیر .

مامان عزيز لطفا قبل خواب بجتونو سير كنيز كه حين خواب انقدر شير نخورت،بجه ها از نه ماهكي به بعد توانايي اينكه شير شبو ترك كنن دارن

سلام منم پسرم خیلی دستم و صورتم گاز میگیره و بعدشم میخنده

منم همینطور😭😭😭😭😭

وای پسرمنم گازمیگیره گاهی من جیغ میزنمم ول نمیکنه بیشترگازمیگیره

سلام عزیزم...وقتی گاز میگیره باید طوری رفتار کنی که‌بفهمه کار بدی میکنه...من پسرم یکی دو مرتبه منو گاز گرفت...من دعواش کردم...فهمید کارش اشتباهه دیگه گاز نمیگیره.حق داری..خیلی درد داره و عذاب آوره

سلام گاز گرفتن طبیعی عزیز پماد چشمی بخر بزن عالیه زودخوب میشه فقط قبل شیردادن حتمن بشور سینتو.

سلام عزیزم پسرمنم همین بود یکباراخم کردم همون شد کرم هیدودرم شقاق کننده سینه بخرعالیه دیگه احتیاجی به پاک کردن هم نیست سریع خوب میشه

سلام عزیزم وقتی سینت روگازگرفت سریع دماغشوفشاربده۲یا۳بارفشاربدی دیگه یادش میره من این کاروکردم.