۶ پاسخ

سلام نه خون که طبیعیه عیبی نداره بیاد بخیه هم خشک میشن میفتن بعضیاشون منم اینجوری بودم

سلام نه طبیعیه بخیه های اضافه میوفته و بقیه جذب میشه اون یه کم خونم ک میاد پوست بدنت کش میاد که زخم دوباره سرش باز میشه استراحت کنی دوباره بسته میشه کاملا

نه گلم نترس طبیعیه خون میاد منم هنوز که هنوزه الان ۳ ماه و اَندی روزه زایمان کردم ولی بازم بعضی وقتا خون میبینم نترس چیزی نیست

نه بخیه ها خشک میشنو میفتن مشکلی نیست

ن عزیزم این یعنی بخیه هات دارن خوب میشن

سلام. سعی کن با سشوار خودتو خشک کنی. من تا۴۰ روز با سشوار خشک میکردم.