۶ پاسخ

بیهوشی بهتره چون خواهر من برای زایمان دومش ک طبیعی هم بود بعد از اینکه خوب درداشو کشیده بود بهش بیحسی زدن و درست توجیهش نکردن ک نباید تکون بخوره و تا بیست و چهار ساعت گردنش نباید هیچ حرکتی داشته باشه وقتی از بیمارستان مرخص شد سر درد و گردن درد شدید گرفت طوری ک اصلا نمیتونست بشینه و فقط میخابید واسه شیر دادن خلاصه اگه قرارع طبیعی زایمان کنید همچین اشتباهی نکنید

ب نظرمنم بیهوشی کامل چون سوزن احتمال فلج شدن زیاده مواظب باش دکترقابل اعتمادی بیادبالاسرت

بیهوشی بهتره یه لحظه است.ولی کمردرد برای همیشه هست.وخطرناکه.

بیحسی بعدا جاش خیلی درد .من امتحان کردم الان خیلی کمرم درده تصمیم دارم بیحوش شم اینبار

من شنیدم بیهوشی بهتره.

بیحسی ازکمر خوب نیس