۹ پاسخ

من هفته سی و هفت دردم گرفته و دهانه رحمم باز شده بود زایمان کردم ولی اگ هرچی هفته هات بالاتر بره امکان اینکه کیسه آبت پاره بشه بیشتره

شما هم زایمان تون طبیعیه...؟؟منم هیچی نمیدونم ازش اطلاعاتی ندارم از طرفی هم میترسم

منم ۳۷هفته و۵روز دردم گرفت دهانه رحمم وقتی رفتم بیمارستان ۶سانت باز شده بود موقع زایمان هم ده سانت بود

من اصلا دردم نگرفت و دهنه رحمم باز نشود با پاره شدن کیسه آب بستریم کردن ۳۹هفته پنج رور

38هفته و 4روز
چون یکم فشار اومده بود بهم کیسه اب پاره شد

من از سی وپنج هفتگی خورده درد داشتم کم کم دهانه رحمم باز شده بود سی و نه هفتگی زایمان کردم تا پنج سانتم کیسه ابم سالم بود خودشون پاره کردن

سلام مال من زایمان اولم 37 هفته دردم یاد کردم دهانه رحمم باز شد ولی کیسه ابم رو دکتر پاره کرد

۳۹ هفته و ۲ روز
بادرد مراجعه کردم
همونجا پاره شد

من هفته چهلم دردم شروع شد