۹ پاسخ

سلام‌عزیزم تا زمانی که شیردهی دارید ممکنه پریود نشید منم الان ۴ماهه از زایمانم میره فعلا پ نشدم از یک ماه تا دوسال طبیعیه فقط مواظب باش طبیعی کار دستت نده سعی کنید کاندوم استفاده کنید

سلام عزیزم
بعضیا تا دوسال هم بعد زایمان پریود نمیشن
نگران نباش ولی روش پیشگیریتو مطمین تر کن چون امکانش بارداری بعد زایمان زیاد تره

سلام. بستگی داره یکی بعد چهل پریود میشه. یکی شش ماهگی. یکی 9ماهگی.بعضیا هم تو شیر دهی پریود نمیشن

وای دقیقا منم همینجورم دارم میمیرم از استرس

گلم من یک هفته بعد از چله پریود شدم

معمولا بستگی به بدن ادم داره.بعضیا تا وقتی شیر میدن پریود هم نمیشن.بعضیا۶ماه بعد .بعضیا هم همون ماه اول میشن.

پریود شدن یا نشدن تو مادران مختلف فرق میکنه من از ماه دوم پریود شدم،جلوگیری هم حتما یه روش مطمئنتر انتخاب کن چون ریسک

نگران نباش چیز مهمی نیست بعضی ها تا بچه شیر میدن مریض نمیشن

من بعد ۳ ماه شدم