۷ پاسخ

سلام عزیزم سعی کن توخواب پیشش باشی که حضورتوحس کنه این خودش ارامش به کوچولوت میده بعداین یه عکس العمل طبیعیه اگه اشتباه نکنم بنام مورو که خیلی هم خوبه نشون دهنده عملکردخوبه سیستم عصبیه بچه اس بمرورتوماههای بالاترکمترمیشه

نمیترسه بخاطر واکنش دستاشه که میپره.قنداقش کنید موقع خواب که بتونه راحت بخوابه

یه دعای ترس هم میتونی براش بگیری

سلام طبیعیه چون بچه جاش ازشکم به بیرون اومده میپره دستاش فقط پتو بندازرودستاش خوب میشه

سلام گلم
یه پتو بنداز رو دست و پاهاش که سنگینی کنه نتونه دستاس و تکون بده، یا یه روسری دور دستاش بپیچ ، اگه در رفتگی لگن نداره هم میتونی قنداق کنی

سلام عزیزم پسر منم اینطور برا دل دردش

سلام احتمالا ترسیده بگیر بغلت باهاش حرف بزن و آرومش کن زیر سرشم نون و نمک و قرآن بزار