۳ پاسخ

سلام عزیزم انشالله که به حق امام رضا بچه هات سالمن و با خبر خوش ميای یادت نره بری حرم دو رکعت نماز بخوني هم دخترت هم پسرت سالمن خدا بزرگه

بنظر من که اینکه هی میان ختم کنن و نمیشه فقط یه نشونه ی خوبه😍😍😍
ان شا الله که برات موندنی ان هر دوتاشون 😍 امام رضا نگه دارشونه

ان شالله که مایع کم نمیشه.دوقولوهات سالم میمونن وفردا خبر خوش بهمون بدی.حتما برو حرم دورکعت نماز بخون ان شالله حاجت روا میشی.ماهم دعا کن