۳ پاسخ

بله درست میگن خوب نیست حتما به دکترتون مراجعه کنید برای معاینه.

حتما به دکترتون مراجعه کنید.شاید دهانه رحم باز شده باشه یا نازک شده باشه. ولی حتما دکترتون رو در جریان بذارید

سلام منم داشتم حتی خون ریزی به من آمپول شیاف دادن واسراحت ملطق تا زمانی کاملا خوب بشی به دکتر مراجعه کن واسراحت کامل البته به گفته دکترا به خاطر پریود نشدن خون جلوی دهانه رحم جمع میشه منجر به لکه بینی میشه ولی حتما دکتر برید و سونوگرافی انجام بدید