۵ پاسخ

منم نینیم سه بار و گاهی دوبار در روز حرکت میکنه😄😄بعصی مواقع حرکاتش قوی و بعضی مواقع نبض کوچولو ..مهم اینه الان حرکت میکنه از هفته ۲۸به بعد باید حرکات رو شمرد و نگران شد تازه الان احتمال اینکه دو تا ۳روز هم حرکت نکنن هست..بنظرم خییلی کوچولو هستن و زودی خسته میشن

سلام
اول اینکه حرکات جنین ربطی به پسر و دختر نداره ...ممکنه دختر باشه و خیلی تکون بخوره

دوم اینکه زوده هنوز
خیلی ها اصلا توی 19 هفته حرکات رو احساس نمیکنن
تا حدود 25 هفته وقت داری
کم کم هی زیاد میشه

یه چیزشیرین بخورخودتاگرم نگه دار

سلام منم تو هفته نوزده هستم هنوز هیچ حرکتی نداره

منم بچم پسره جفتمم خلفیه اما تا 20هفته کلا حسش نمیکردم ک..بعدش شروع شد نگران نباش