۴ پاسخ

سلام عزیزم هم جنسیت معلوم ميشه هم سلامتی بچه مثل قلب، کلیه، معده، استخوان های دست و پا و دنده ها و نخاع و جمجمه سر، مثانه و غیره من دیروز انجام دادم قد و وزن بچه رو هم نشون ميده

سلام عزیزم.این.سونوگرافی برای ناهنجاریهای کوروموزومیه که توجنین تشخیص داده میشه.جنسیتم مشخص میشه.من آخرای چهاررفتم براآنومالی خداروشکریه دختردارم همه چیشم خوب بودونرمال.اینم سونوم

انومالی همون غربالگریه

سلام سونو برای غربالگریه هم جنسیتو مشخص میکنه هم آناتومی جنینتو چک میکنه مثلا قد و وزنش وضعیت جفتش ضربان قلبش.هفته هفدهمم کاملاجنسیت بچتم معلومه .