۴ پاسخ

همه اینا کشکه عزیزم 😊😊😊😊حسین پستانک نباشه یا رو پام نذارم عمرا نمیخوابه 😁😁😁😁😁😁

والا من همه ی اینکارا را میکنم و.به زور میخوابه
شعر و.داستان و.لالایی هم که حتما باید باش .

این سخت میگیره اگه این کارا رو نکنیم چجوری بخوابونیم 😊😊این واسه بچه خارجیاست نه بچه ما که رو ساندریفیوژ میزاریم تا بخوابن 😂😂😂(رو پا میزاریم 😂)

ویییی قبلنا حسین با پستو نک میخوابید حتی نمیخواست تکونش بدم الان دیگه پستونک رو گرفتیم یا‌ رو پام یا اگ خیلی خسته باشه خودش میخوابه .صالح هم تو گهوارش تکونش میدم 👩👇👇👇👇👇