۱۲ پاسخ

سلام اره هم تب هم اسهال .یکم اب لیمو بزن روی لثش باروغن زیتون تاراحت تر دربیاد و کمتر اذیت شه

اره تب اسهال ضیعف میشدفقط اگرتبش بالابوداستامیوفن بهش بده

سلام دوست عزیز
بله پسر من برا نیش زدن دندون های ردیف پایین دچار یبوست می،شد
برا دندون های بالا شکمش روان می،شد
وبدنشم گرم بود
لثه های بچه رو با یکم دیفین هیدرامین ماساژ بدین

اره عزیزم تب اسهال حسین که پدره منو در میاره

آره ولی نه تب خیلی شدید

وای دندون نگو که چه پدری در میاره تب و اسهال و استفراغ بی قراری بی خوابی بی اشتهایی همرو کشیدیم

منم سرش خیلی داغه شبااستامنیفن میدم ..یادیفن میزنم یکمم میدمش ارومترمیشه

بچه من عذاب کشید۸روز تب شدید..هم من هم باباش واقعا اذیت شدیم این مدت

نه خدارو شکر فقط خیلی لجوج شده بود خیلی جیغ میزد

پسر من فقط شب ها بی قراری میکرد و از خواب بیدار میشد و گریه میکرد تب و اسهال نداشت

پسرمن زیادتب نکردفقط خیلی میخواریداذیت شد وگرنه تب نکرد

سلام بله دختر منم همین جور بود...