🚨قرص های جلوگیری مناسب دوران شیردهی؛
⛔️روش های اورژانسی پیشگیری از بارداری ( دوران شیردهی)

♦️قرص اورژانسی:فرصت استفاده از این قرص 120 ساعت بعد از نزدیکی محافظت نشده است
اگر دوز ۰.۷۵ لوونورژسترل دو تا همزمان خورده شود اگر ۱.۵ یک عدد کافیست و وسط غذا خورده شود
♦️قرص ال دی: 4 تا همزمان پس از نزدیکی بعد از 12 ساعت مجددا 4 تا قرص مصرف شود
♦️تری فازیک: 4 تا قرص از رنگ سفید بعد نزدیکی و بعد از 12 ساعت 4 تا قرص مجدد
♦️آیودی: تا 5 روز بعد از نزدیکی محافظت نشده کار گذاشته میشود.
🔴🔴برای انتخاب یک روش جلوگیری و نه اورژانسی؛این قرص ها در #شیردهی توصیه نمیشوند زیرا؛ تمامی این قرص ها ترکیبی و دو هورمونی هستند از ترکیب استروژن و پروژسترون در آنها استفاده شده؛قرص های ترکیبی موجب کاهش شیرمادر میشوند، توصیه میشود از قرص های جلوگیری تک هورمونی در دوران شیردهی استفاده شود مانند لاینسترول/مینی پیل که تنها از پروژسترون در آنها استفاده شده، مصرف کنید.

۱ پاسخ

چرا شبکه بهداشتا لاینسترول را تا شش ماهگی تجویز میکنن و میگن دیگه کارایی نداره؟یا واقعا اینطوریه؟؟؟