۲۷ پاسخ

بعد ۱۴ روز دوباره بخیه زدن خیلی سخته
عزیزم با شامپو بچه خودت و بشور و با سرم شستشو و این که عنبر نسا دود کن ک بخیه عفونت نکنه و حتما با سشوار خودت و خشک کن و اگ خون ریزی زیاد نداری روزی چند ساعت بدون لباس زیر باش ک راحت هوا بخوره و خشک بشه و زود به زود نوار بهداشتی رو عوض کن عزیزم سخته ولی سعی کن اصلا نشینی ک فشار نیاد دوباره روی بخیه من خودم اصلا نمیتونستم بشینم درکت میکنم و از دسشویی فرنگی هم استفاده کن

خودشون میافتن بخیه گوشتی..با شامپو بچه خودتو بشور روزی سه باز و با سشوار خشک کن خودت

مرتب بعد هربار دستشویی رفتن نوار بهداشتی و عوض کن وهر بار محلول بتادین و آب بشور و با سشوار خشک کن از روز 10 به بعدم با پماد آلفا چرب کن زودتر میوفتن و از اون خشکی و درد هم در میان

سلام با اب ولرم نمک دریا خودت خیس کن ربع ساعت بعد خودت با شامپو بچه بشور وسشوار هوا سرد بزن

بعد از حموم سشوار رو از دور بگیر روی بخیه هات بادش ملایم باشه عنبر نسا هم اگه دود کنی و دودشو رو خودت بگیری اونم خیلی خوبه

چجوری فهمیدین بخیه هابازشدن؟؟

بخیه طبیعی جزبیه نمیفته درداشم طبیعیه تا ۲هفته موقع درد مفنامیک اسید بخور

سلام ازکجافهمیدین بخیه هاتون بازشدن چه علایمی داشتن

سلام
من خوندم دمکرده بابونه و بتادین رو توی تشت بریزین با اب ولرم و نیم ساعت روش بشینی سریع خوب میشه ان شالله هر چه زودتر خوب بشه ولی سعی کن خشک نگهش داری و هوا بخوره چون رطوبت باعث میشه زخم تازه بمونه

سلام‌ من روزی یکبار با شامپو بچه می شستم سشوار می گرفتم هر وقت دستشویی هم می رین خودتون خشک کنین

سلام هر بار دستشویی با سرم شستشو بشور و با گاز خودت را خشک کن سشوار کن وبعد پماد آلفا بزن دود عنبر نسا خوبه من پماد تتراسایکلین زدم زودتر افتاد

سلام آبجیا ۲۹ روزه بخیه زدن نیفتادن چکار کنم بیفتن

عسل طبیعی بزن روی بخیه ات

اخ منم دوبار بخیه کردم رفتم اتاق عمل ۲ روز بیمارستان بستری بودم زخممو تازه میکردن با تیع میزدن میشستن با بتادین با گاز میکشیدن روش یعنی گوشتم میریخت همه پرستارا میگفتن اخی خیلی گناه داری و دلشون میسوخت برام منم از بخیه مجددم ۲۳ روز میگذره تازه نخاش داره میفته درد هم کمی داره

توی یه لگن پر از ضد عفونی با یه مقدار آب بشین بعد اگه بری پیش دکتر زنان یه پماد برات مینویسه خودتو با شامپو بچه میشوری بعد ازش استفاده میکنی تو چند روز خوب میشی الان پماد پیشم نیست اسمشو بهت بگم

سلام من هم مشکل شما دارم باز شد بخیه هام دوبار انجام دادی درد نگرفت؟؟؟

عزیزم‌روغن حیوانی گرم کن فقط در حدی که دست نسوزه پنبه به اندازه کف دستت بنداز توش و بعد اون پنبه رو بزار روی نوار بهداشتیت بزار به خودت هم‌درد و‌میکشه و هم‌زود میافته

سلام دوباره که بخیه کردین درد نداشتین ؟

ببخشد بخیه مجدد زدی درد داشت بیهوشی گرفتی .منم بازشده بدجورم عفونت کرده دکتر کفته باید عفونتش خوب بشع و دوباره بهیه کنم خیلی میترسم .اندازه ی فندق عمق زخممه

سلام بخیه هات خودشون می افتن خودت متوجه میشی

با شامپو بچه خودتو مرتب بشور با آب ملایم بعد یه دستمال تمیز سر پات بنداز باسشوار خودتو خشک کن زیاد نزدیک نگیرش به مرور زمان میفتن عزیزم

آناناس زیادبخورید

عزیزم اون نخ بخیه طبیعی خودش جذب میشه،رژیم غذاییتو سرشاراز ویتامین EوAبکن،اینا پوستوزود ترمیم میدن،هرروزم حتما۲بار تو لگن آب ولرم و بتادین بشین بعدش خشک کن،زود خوب میشی

چیجوری فهمیدی باز شد

محل بخیه ها رو تمیز و خشک نگه دار خودشون میفتن

عزیزم روغن زرد خیلی خوبه من خودم استفاده کردم الانم خوبه خوبم .حموم رفتنی داخل یه تشت بشین تو ش بتادین بریز .بعد دسشویی رفتنم سشوار بکش خودتو تا خشک بشه

یه اسپری مخصوص زخم از داروخونه بگیرین شصت تومن عالی چندروز خوب خوب میشه