۴ پاسخ

سلام،برای رفلاکس اول اینکه صدرصد نشسته بچه رو شیر بدید و صدرصد بعد از شیر ،زمان بگذارید تا نوزاد آروغ بزنه،با یک آروغ راضی نشید ،صبر کنید بیشتر آروغ بزنه و صدرصد ایستاده،،و بعد از شیر حداقل نوزاد نیم ساعت ،یا بیشتر سر پا در آغوش باشد تا شیر از معده رد بشه و صدرصد به پزشک متخصص مراجعه کنید، از رفتن به دکترهای داخلی و دکتری که تخصص رفلاکس نداره،خودداری کنید،بچه من همین مشکل و داشت،چند تا دکتر بردم ،درست نشد ،تا دکتر متخصص رفلاکس تهران پیدا کردم ،با یک نسخه خوب شد،البته دستوراتی که باید رعایت میکردیم و گفت که من خدمت شما بالا نوشتم،ممنو ن،،

دکتر به پسرم امپرازول و پدی لاکت داد...
شنیدم رانیتیدین هم خوب جواب میده..

دکتر باید دارو تجویز کنه عزیزم و اینکه احتمال زیاد نیاز به شیر خشک کمکی و مناسب داره

سلام باید رانیتیدین با قطره بی بی کر با قطره کولیکز بهش بدی