سلام، ساک بچه ومادر برای بیمارستان چی بزارم

۱ پاسخ

1 کیف مدارک پزشکی و شناسایی
2 کیف بچه لباس نوزاد( رکابی. نیم آستین. پیرهن جلو بسته و جلو باز. یه سرهمی‌. کلاه. جوراب.) سایز صفر و یک چون معلوم نیست کدوم براش بشد.
مای بیبی. دستمال مرطوب.
پتو نوزاد و حوله چون لحظه اول بچه کثیفه بیمارستانم نمیشورد پتو بدی ممکنه لک و بد بشد بازم حوله را میشد شست
قنداق فرنگی. شیشه شیر و فلاکس و شیر خشک برای احتیاط دور از چشم پرستارا
3 کیف خودت لباس زیر مانتویی و مانتو و شلوار سایز بعد زایمانت. پوشک‌. شرت یکبار مصرف‌ .
تو شهر ما یه ساله کیف مادر بیمارستاناش نمیدهد برای همین من دمپایی و قاشق و چنگال و بشقاب سوپ و لیوان برداشتم
آب و آب میوه هم ببر با خودت و رطب حتما ببر