۱۴ پاسخ

روغن نباتی یا حیوانی بزن

من وقتی ادرار سوختگی داشت هر چیزی که بگی امتحان کردم فایده نداشت دکتر براش پماد ریکاو نوشت همون روز اول که زدم بهش خوب شد

روغن نباتی بزن زودی خوب میکنه

سلام ، پماد کلوتریمازول یک درصد عالیه

عزیزم پماد کالاندولا خیلی خوبه گیاهی ام هست

پماد کالاندولا سریع خوب میکنه.اگه هم امکانش نبود که برین بخرین یکی دوبار روغن نباتی بزنین خوب میشه

من برای پسرم کردم سوختگی آردن استفاده میکنم فوق العاده اس.نتیجه اش از کرم موستلا هم بهتره .به شرط اینکه بتونید تولید قدیم ترش رو پیدا کنید .مثلا تولید تابستون.سوختگی های شدید پسرم رو شب که کرم میزدم تا صبح خوب میشد.

سلام عزیزم
کرم ادرار سوختگی سبامد خیلی عالیه
با دوبار استفاده کامل رفع میشه

پماد ایروکس هم خوب

درالویت اول روغن نباتی ولی اگ خوب نشد پماد زینک اکسید مخصوص سوختگی بچه هاس عالیه فوق العادس یا پماد کالاندولا بزن براش اونم عالیه

سلام من روغنم زدم هیچ تاثیری نداشت یکی از مامانا گفت پماد سوختگی آردن اونو خریدم زدم خوب شد کالامینم خوبه سعی کن پوشکشو دربیاری وقتی خوابه زودترخوب میشه

سلام پماد کالاندولا بزن واسه سوختگی خیلی خوبه

روغن نباتی عالیه

سلام عزیزم. پماد زینک پلاس بزنید‌.خیلی عالیه من واسه ی دخترم استفاده کردم فوری خوب شد