مامان ریحانه مامان ریحانه ۷ ماهگی
🔆 هفته دوم غذای کمکی ریحانه خانم (۸ اسفند ماه ۱۴۰۲)
🥣 حریره بادام (وعده ناهار)

🖋طرز تهیه حریره بادام :
ابتدا دو عدد بادام درختی شیرین را داخل آب جوش گذاشته و پوست آن را می گیریم. سپس بادام ها را رنده کرده و با یک قاشق چای خوری آرد برنج و نصف لیوان آب جوشیده سرد شده مخلوط می کنیم. ترکیب بدست آمده را روی اجاق با حرارت ملایم می گذاریم تا به قوام برسد. در طول پخت چند بار هم می زنیم تا ته نگیرد. وقتی حریره به قوام مناسب رسید زیر اجاق را خاموش کرده و آن را در ظرف مناسب سرو می کنیم. در صورت نیاز برای رقیق کردن، بعد از پخت، از شیر مادر یا شیر خشک استفاده می کنیم.

🔅تجربه ها و نظرات شخصی :
۱. بنده به این روش حریره بادام رو آماده کردم و ممکن هست روش های دیگری بر حسب ذائقه و سلیقه شما قابل اجرا باشد.
۲. بادام رو با قسمت کوچک رنده ریز کردم ولی تو آب باز شد اما نتیجه کار قابل خوردن بود و خدا رو شکر مشکلی نداشتیم.
۳. من به خاطر تست حساسیت از مقدار کم و دو تا بادام شروع کردم و ان شاءالله اگر طی سه روز علائمی نداشته باشیم مقدارش رو بیشتر می کنم.

🖋 اگر سوال یا اطلاعات مفیدی داشته باشید ممنون میشم برای آگاهی بیشتر در اختیار ما بذارید.