۳ پاسخ

سلام عزیزم حتما ب دکترت بگو. چون دکترت بیشتر در جریان احوالت هست بیشتر میفهمه تا با کسی دیگه مشورت کنی. چون تحت نظر دکترت هستی از حالت میدونه تا کسی دیگه

صندلی های هواپیما خیلی بهم چسبیدن .مواظب باش.بعد از بالاو پاین رفتن موج هواپیما هم مواظب باش فشار از تنظیم میندازه .ببین یه بالاپاین میریم از یه راه پله زود فشارمون میوفته

هنگام تفتیش جهت بررسی شما از اشعه ایکس استفاده میشه ممکنه ضرر داشته باشه و لطفا بیشتر تحقیق کنید