۷ پاسخ

سلام.بله من هم موقع خواب هم هم بیداری بهش پستونک میدم.خیلی هم راضی ام.چون همش که نمیشه شیر بخوره.نوزاد هم علاقه زیادی به مکیدن داره اینجوری آروم میشه

سلام منم بهش میدم هم موقع خواب هم بیداری ولی وقتی خوابید از دهنش بکشید

سلام.بله من هم بیداری هم موقع خواب بهش میدم.خیلی هم راضی ام

پستونک خیلی خوبه شاید کاری داشته باشی می زاری دهنش می خوابه

من فقط موقع بیرون رفتن و توماشین که اذیت نشیم وگاخی که خیلی بیقراری کنه درحالت عادی نه چون وابسته میشن بعدا سخته ازشون بگیریش

منم موقع خواب میدم ن بد نیس.بهداشت ک رفتم گفت بیستر از دوساعت بده هوشیاری بچه رو کم میکنه اما من فقط موقع خواب میدم.نیم ساعت شاید

من اصلا نمیدم..