۶ پاسخ

من شنیدم که شیر پاستوریزه برا بچه ها به خاطر مواد نگهدارنده اش خوب نیس.میشه شیر گاو خودمون بگیریم بیست دقیقه بجوشونیم خوب، بعد بهش بدیم

الان دیگه میتونی بهش بدی بهتره کم چرب باشه بعدم یبار بده 3روز صبر کن ببین الرژی نشون نده یوقت

من از یکسالگی شی پاستوریزه میدم صبح و عصر ولی شب شیر خشک شبم میدم،شیر پاستوریزه رو هم کم چرب میدم از همه ی مارکها

مار‌ک مهم نیست ولی من تواینترنت تحقیق کردم باید پرچرب باشه

سلام عزیزم بله میتونی بدی مارک عالیس خیلی خوبه کم چرب بده بهش از ۱۸ ماهگیش پرچرب کن .شیرخشکشم یهو قطع نکن شبا بهش شیرخشک بده چون سیر نگه میداره .شیرپاستوریزه ام اول سی سی بده صبر کن اگ علامت حساسیت نداشت شروع کن به سی سی بیشتر دادن

بهترین زمان برای شروع شیر پاستوریزه بعد از دو سالگیه