۶ پاسخ

منم جفتم قدامیه. خودمم باورم نشد از هفته 11 حس میکنم. بچه دومم هست قشنگ میدونم تکونای بچه چطوریه. بچه قبلم 16 هفته احساس کردم. البته جفتم خلفی بود. میگن بچه دوم زودتر احساس میکنی ولی نمیدونستم اینقد زود😍

برای منم از اول قدامی بود و پایین و حرکات بچمم از هفته هفده و خیلی محکمو قشنگ احساس میکنم

موقعیت جفتت خوبه

مثل من.جفت قدامی.چیز خاصی نیست.تازه من اینقدر تکوناشو راحت و محکم حس میکنم که نگو از هفته ۱۸ هم متوجه شدم.

مال منم قدامیه فوندال هست . دیر تر حرکاتش رو فهمیدم و وقتی تکون میخوره خیلی ارومه باید همه جا ساکت باشه تا بفهمم الان ک بزرگ تر شده بهتره

یعنی جفتت قدامیه
یعنی جفتت جلوتر از جنینه 😌
فقط باعث میشه دیرتر حرکات بچه تو حس کنی و هیچ مشکلی برات نداره
واسه منم قدامیه 😍