‌💠 روغن ام سی تی اویل مکمل برای نوزادان کم وزن

روغن ام سی تی اویل (MCT oil) از سه حرف آغازی عبارت انگلیسی زیر گرفته شده:
Medium Chain Triglyceride
و این یعنی نوعی تری‌گلیسرید با درازای زنجیره‌ی متوسط که جذب و هضم آن بسیار آسان است و در مواردی که مشکلات سوء جذب هست و یا وزن به شدت پایین آمده می‌تواند به راحتی وزن را بالا ببرد.

❣روغن ام سی تی دارای چربی های زنجیره ی کوتاه مانند روغن کنجد، هسته ی خرما و .... است (مواد شیمیایی یا دارویی ندارد) لذا بدون نسخه قابل تهیه است و بدون عوارض جانبی بوده و بدون محدودیت قابل مصرف است.

❣ بیاد داشته باشید بسیار چرب و سنگین است و باید با غذا یا شیر مخلوط شود و مصرف بیش از حد ان باعث دفع شل مدفوع میگردد .

❣ دوره ی مصرف خاصی ندارد و تا زمانی که کودک وزن و رشد مناسبی پیدا کند و بعد ان نیز به عنوان مکمل غذایی قابل استفاده میباشد .ام سی تی مکمل غذایی است و دارو نیست و کمک به وزن گیری میکندو حاوی اسید های چرب ضروری بدن است.
❣ام سی تی مکمل غذایی و حاوی اسیدهای چرب ضروری بدن میباشد و حاوی اهن یا ویتامین نیست و برای کمک به بهبود رشد قدی و وزن گیری کودک است.

❣این مکمل از جمله مکمل های غذایی مناسب برای سن زیر #چهار_ماه می باشد که مخلوط با شیر دوشیده شده ی مادر یا شیر خشک برای بهبود وزن گیری کودک استفاده میشود.

۱۲ پاسخ

کاهش وزن نوزاد و عدم مطابقت رشد او با جدول وزن گیری نوزاد می‌تواند بسیار نگران کننده باشد و این سوال پیش بیاید که برای وزن گیری نوزاد باید چه کرد. روش‌های مختلفی برای افزایش وزن وجود دارد به عنوان مثال یکی از آنها استفاده از شیر خشک‌های بر پایه‌ی پروتئین حیوانی است. اما همه‌ی روش‌های اضافه وزن تغذیه‌ای نیستند و گاهی که وزن نوزاد بسیار کم باشد یا نوزاد شما ضعیف باشد باید از مداخلات دارویی و مکمل‌ها استفاده کرد. یکی از این مکمل‌های موثر، روغن ام سی تی است.

ام سی تی اویل، به راحتی توسط بدن جذب می‌شود حتی نیازی به نمک صفراوی برای جذب آن وجود ندارد. از مزیت‌های دیگر این روغن درمانی این است که از روغن نارگیل بدست آمده و کاملاً گیاهی است. همین موضوع باعث می‌شود برای کودکان ممنوعیت مصرف نداشته باشد. با این حال شما نمی‌توانید آن را همینطور به تنهایی در دهان نوزاد بچکانید. بلکه باید آن را همراه با آب یا شیر به نوزاد بدهید. موضوع این است که حتی سالم‌ترین مواد غذایی هم اگر در استفاده‌شان افراط شود منجر به بروز عوارضی می‌شود. از جمله عوارض روغن ام سی تی مانند سایر مواد چرب، شل شدن مدفوع و مدفوع چرب است که می‌تواند بد بو باشد و دفع مکرر آن نیز برای نوزاد ناراحت کننده است.

ام سی تی اویل برای وزنگیری نوزاد

از این رو بهتر است که دوره و مقدار مصرف آن به تشخیص پزشک انجام شود تا شاهد عوارض آن نباشید. به طور کلی در هر دوره‌ای می‌توان از این روغن استفاده کرد به خصوص که از آن در درمان یبوست، کمک به تولید کتون در بدن، ماهیچه سازی و ... نیز استفاده می‌شود. با این حال برای افزایش وزن یکی از گزینه‌های بسیار مناسب برای کودکان زیر 4 ماه است. با وجود آنکه این مکمل به صورت بدون نسخه در داروخانه‌های قابل خریداری است، با این حال توصیه می‌شود از استفاده‌ی یدون تجویز پزشک خودداری کرد.

سلام این روغن به وزن گیری تاثیری میزاره یانه دکتربرای پسرمـ دادالان دوروزه دارم بهش میدم

دخترم دو ساله ش شده و وزنش به نسبت بچه های همسن خودش کمتره. چند تا دارو مصرف کردیم وقتی نتیجه نداد،دکتر mct oil رو تجویز کرد . هر سه روز دو سی سی به مقدارش باید اضافه کنم تا ۱۵ سی سی، و همون رو ادامه بدم. هر دو روز مدفوعش شل و ابکی میشه،و اذیت میشه. ان شالله نتیجه بخش باشه

سلام چند وعده میدین

ببخشید این روغن باید همینطوری بدیم یا با غذا مخلوط کنیم

از چند ماهگی میشه داد؟

سلام دوستان این روغن خدای نکرده سرطان زا نیست اخه ی خانم گفت که صنعتی و سرطان زا من نگران شدم چون تو پپتی جونیور هم همین روغن توروخدا کسی میدونه جواب بدههههه

سلام بچه ها واقعا این روغن تاثیرداره؟؟واینکه تویکماه چقد رووزن بچه میره؟؟

من پسرم 6ماهش چقد در روز باید بهش بدم

سلام مامانا خوبید من امروز به دخترم دادم ولی خواهرم یهو زیاد به جای نیم سی سی بیشتر داد خیلی استرس گرفتم یه وقت چیزیش نشه راهنماییم کنید؟... 😢😢😔😔

سلام من کودکم ۵ ماهشه باید چقدر بدم و چطوریه که اسحالی نیاره نگران میشه

سلام ببخشید من این روغنو واسه رفع یبوست گرفتم پسرم شیرخشک ببلاک ای ار میخوره مدام یبوسته .
این روغنو میدم که شکمش کار کنه تاثیری داره اگه داره راهنمایی کنید لطفا