۵ پاسخ

منم همینجورم بچمم پایین اومده بیشتر ب مثانم فشار میاد بخاطر همین دکترم گفت تکرر ادرار دارم و عفونت نیست، باید تحمل کنی تو هفته های بعدی بیشتر میشه عزیزم .من تو ده دقیقه گاهی دو بارم میرم 😊

خب طبیعیه ب مثانت فشار میاد منم همینطورم

طبیعی............

ممکنه از سردی هم باشه تکرر ادرار یه کم آبجوش نبات یا خرما یا عرق نعنا بخور شاید خوب بشی

منم اوایل بارداری همینجوری بودم دکتر رفتم آزمایش دادم گف عفونتت زیاده باید آب زیاد بخوری تا خوب شی ، یه بار دیگه هم که رفتم گفت توحاملگی کاملا عادیه