۷ پاسخ

دو دست لباس برا بچه
لباس خودت
دستمال کاغذی
کرم نرم کننده
وازلین
لوازم ارایش
شیشه شیر
پستونم
مای بیبی
خشککن
پتوو بالش بچه
مدارک پزشکی
شناسنامه کارت ملی

پوشاک برا خودت و بچه
۲ دست لباس سایز صفر برا نوازد (با همه ی لوازم شامل کلاه و دستکش و... ست بیمارستان بخری کافیه )
دورپیچ.خشک کن .دستمال مرطوب
لباس زیر برا خودت .لباس برگشت به خونه .کرم مرطوب کننده .دستما ل کاغدی .تغذیه مثل بیسکویت وخرما .برس .بالش کوچیک برا شیردهی راحتر (به خصوص اگه سزارینی باشی)
مسواک .یه لحاف نازک برا خودت اگه گرمایی هستی چون تو بیمارستان پتو میکشن رو ادم گرمش میشه
اگرم زایمانت طبیعیه
چیزای مقوی برا خوردنت ببر مثل عسل آب وشربت گل محمدی وخرما
وعطر های ارام بخش

راستی کلاه و دسکش پتو و شورت توری و دمپایی هم میدن و چند تا چیز دیگه که الان یادم نیست. کلا چیزی لازمت نمیشه. البته بستگی به بیمارستان هم داره. حتما از بیمارستان بپرس که تو ساکشون چی داره.

سلام. عزیزم منم مثل شما یه ساک پر آماده کرده بودم هم برای خودم هم برای نی نی. ولی تو بیمارستان ۲ تا ساک بهمون دادن. یکی برای من و یکی هم برای نوزاد. که همه چی توش داشت و ما حتی زیپ ساک خودمونم باز نکردیم.چون لباس برای نی نی و خودم هم بود.یه بسته نوار بهداشتی برای خودم، یه بسته پوشک، یه بسته دستمال مرطوب، دستمال توالت، دستمال معمولی، کاور توالت فرنگی، مسواک، خمیر دندون، شامپو ، صابون، شونه، حوله و .... الکی هم کلی به خودم استرس داده بودم که نکنه چیزی از قلم افتاده باشه و اونجا لنگ بمونم. به نظرم شما هم آمار بگیر ببین تو ساک بیمارستانتون چی هست.
تا جایی که میدونم تنها چیزی که لازم میشه کارت ملی یا شناسنامه
آخرین سونوگرافی
نامه معرفی دکتر به بیمارستان
و لباس برای برگشتن به خونه
همین... موفق باشی

سلام .منم مثل شماساک اماده کرده بودم ولی رفتم بیمارستان خودش بهمون ساک میدادن.توش لباس بیمارستان .نواربهداشتی .ی دست لباس برای نی نی .مای بیبی.قاشق.لیوان‌.چنگال .دستمال کاغذی.دمپایی.ساک خودمونونمیزاشتن.من بعدزایمان ب شوهرم گفتم پتوشوباکلاهودستکش اورد.براخودمم ک روزترخیص لباس اوردن

دو دست لباس برای بچه پتوی نازک و کیسه خوابشم گذاشتم پوشک هم‌واسه بچه هم ازون بزرگا واسه خودت شرت ازون توریا مخصوص بعد زایمان بگیر دمپایی هم بیمارستان گفته بخریم دستکش و کلاه و واسه نافشم گذاشتم مدارکت رو تو یه پوشه بذار تمام آزمایشا و سونوهات شناسنامه خودت و شوهرت و دفترچه بیمه حتی ماما گفت چند تا پلاستیک هم با خودتون بیارید لباساتون کثیف شد بذارین توش لازم میشه با یه جعبه دستمال کاغذی اون روز هم یه جعبه خرما و آب معدنی و آبمیوه که انگور میگفت خوبه با خودت ببر

دو دست لباس سایز صفر برای بچه
پتو نازک اگر هوا گرمه
شیشه شیر
شیر دوش
شرت یکبار مصرف برای خودتون
نوار بهداشتی بزرگ
خرما
پوشک برای بچه
دستکش و جورابم یادتون نره واسه کوچولوتون
وازلین و پماد آ د پودر بچه میگن خوب نیست واسه سلامتی
لباس راحت واسه خودتون برای روز ترخیص
سوتین راحت و مناسب شیر دهی