۴ پاسخ

مامانی حتما کوچولوت و دکتر ببر چون میدونی چقدر عذاب اوره این سوزش و خارش گناه داره بچه.باز بزارش حمام زیاد ببر و تو لگن اب خالی بشونش.شایدم هردو ب صابونی یا شامپو جدید حساسیت دارید یا ب شوینده ی جدید خودتون ببینید اخیر چی عوض شده

دکتررفتیدنگفت بخاطرچیه که گفت رابطه نکنیدعلتش نگفت ازچیه این قرمزی؟؟؟شایدزگیله جوشه مرتب زیرشلوارعوض کنیدیه دکترمتخصص زنان بریددارو بده دوتاتون زودترخب بشید

سلام دوست عزیز
خوب بشوریدش با کهنه تمیز خشکش کنید یه تایمی پوشک نکنید با یه شلوار نخی بدارید باشه حای شبا1.2کلا بازش بذارید پماد کالاندولا یا زینک اکساید براش استفاده کنید انشاالله خوب میشه

احتمالا قارچی شده بهتره به دکتر کودک نشون بدین تا پماد یا داروی مربوطه رو تجویز کنه سرخود و با توصیه این واون چیزی مصرف نکنین