۱۰ پاسخ

دختر من یک ساعت بیدار میمونه بعد شروع میکنه ب نق زدن ک خوابش گرفته .نیم ساعتم کلنحار میره بعد میخوابه

دختر منم توی طول روز یک ساعت بیدار باشه بعدش نق زدنش شروع میشه که بخوابونمش و بین نیم ساعت تا یک ساعت میخوابه

پسرمن بعضی وقتا ۵ساعت بیداره ... تاخسته بشه دیگ میخوابه
بعصی وقتام یک ساعت نشده خوابش میبره

دختر منم فوقش دو ساعت بیدار میمونه طول روز. مگر اینکه بیرون باشیم و خوابش نامنظم بشه

والا پسر من ی ساعت بازی میکنه نیم ساعت تا ی ساعت میخوابه

اره عزیزم بخوابونش که بدخلقی نکنه اونا به خواب بیشتر علاقه دارن

اره گلم بدش بیاد بخوابه

بذار حسابی خسته بشه بعد که شیر میدی بهش سنگین میخوابه
ولی به طور متوسط بین ۱۴تا۱۷ ساعت توی شبانه روز میخوابن

دختر منم بیدار میشه ۱ ساعت بازی میکنه نیم ساعت طول میکشه بخوابه ۲ ساعت خوابه یه بار هم تو خواب که ۱ ساعت شد شیر میخوره

پسر من ۲ساعت بیدار ۲ ساعت خوابه سیستم بدنیش طول روز