برای جیغ زدن کودک یک سال و پنج ماه چکار کنیم

۳ پاسخ

کاملا طبیعی هست اینا هم میخوان جلب توجه کنن هم اینکه منظورشونو نمیتونن به ما برسونن با جیغ میخوان بما بفهمونن که چی میخوان

سلام عزیزم جیغ زدن برای این سن کاملا طبیعی هستش و بچه ها میخوان به استقلال برسن و دوست دارن حرف خودشونو ثابت کنن اما نمیدونن چطوری.فقط کافیه صبور باشی و نذار که بفهمه روی این رفتارش حساس شدی چون فکر میکنه با این کارش باعث جلب توجه شده و میخواد که مدام انجامش بده

سلام ببخشید کوچولوی شما جیغ میکشید و گاز میگرفت خوب شد؟ چون الان پسر منم تو همین سنه و همش جیغ میکشه و گاز میگیره خستم کرده